• Doopsuiker idee om zelf te maken!
  • fleurige uiltjes om zelf te maken
  • Pronk-trap - makkelijk zelf te maken, lees op de site hoe je dit doet!
  • Gemakkelijk zelf te maken, deze grappige houten huisjes. #leenbakker

Het verkleedboek: 11 verkleedfiguren om zelf te maken

Too low to display

Armbandjes - als bewijs van vriendschap, als aandenken of als geluksbrenger – zijn weer behoorlijk in de mode. Daarom is het, volgens onze afdeling voor algemene verfraaiing, tijd om het desbetreffende ontwerp een keer zelf in de hand te nemen. Voilà: onze armbandjes om zelf te maken in de praktische Do It Yourself-set nodigen groot en klein hartelijk uit om eens als sieraadontwerper aan de slag te gaan.
De set bevat alles wat je daarvoor nodig hebt en natuurlijk ook heel veel praktische tips, voor hoe, waarmee en wat, zodat je je eigen armbandjes kunt knutselen of je kinderen er mee kunt helpen.

Hoewel je bij veel grote, commerciële winkels nog steeds de adventskalenders vindt zoals ik deze vroeger van mijn ouders kreeg, moet het toch veel leuker kunnen? Ja! We zijn namelijk op zoek gegaan naar de leukste adventskalenders om zelf te maken. Adventskalenders om kleine cadeautjes voor de kinderen in te kunnen stoppen en adventskalenders die je kunt maken voor volwassenen. Wedden dat je direct aan de slag wilt gaan?

Reviews

Super leuk Calla Boeket, zelf te maken!!! - YouTube

Het maken van een gezichtsmasker is gewoon leuk om te doen; je bent lekker met jezelf bezig en het scheelt ook nog eens geld door het masker zelf te maken.
Daarnaast weet je op deze manier zeker dat wat je gebruikt 100% natuurlijk is en in ieder geval geen chemisch spul. Op deze site vind je heerlijke gezichtsmaskers die eenvoudig zelf te maken zijn en vaak zelfs zonder er de deur voor uit te hoeven. Heb jij nog een super gezichtsmaskertje die nog niet op deze site staat, dan horen we dat natuurlijk graag, je kunt hier jouw masker onderaan iedere pagina toevoegen.