• HP Pavilion Slimline s3300f Desktop PC
  • HP Pavilion slimline s3300f
  • Need help with HP Pavilion Slimline S3300F video card ..
  • Your Compaq HP Pavilion Slimline s3300f only supports modules made with a specific type of chip

De HP Slimline 3300F is een inmiddels beëindigde desktop computer

Too low to display

HP Slimline 3300F bruger en LightScribe SuperMulti dvd-brænder som sin optiske diskdrev, med evnen til at brænde og kopiere DVD'er . Drevet kan også udskrive etiketter på disken.

De HP Pavilion Slimline 3300F biedt gebruikers een kleinere desktop computer, die helpt om ruimte te besparen in kleine werkplaatsen. Helaas, kunt u naar de computer aan te zetten en vind dat er niets gebeurt. Verscheidene potentiële problemen kan het Slimline 3300F niet opstart, zowel hardware als software problemen. Het oplossen van het probleem om een ​​resolutie te komen, zodat u de computer up kan opstarten en het gebruiken als dat nodig is.

Reviews

HP Slimline 270 Watt Power Supply Upgrade FSP270-60LE-SLDe HP Slimline 3300f is een small form factor desktop computer, wat betekent dat het kleiner dat Hewlett Packard andere desktop-pc's. De kleinere omvang van de 3300f maakt het gunstig voor gebruikers die beperkte ruimte, zoals de kassa van een bedrijf. Vanwege de kleinere omvang worden interne componenten 3300f bewaarden nauwer wijken met elkaar. Voor toegang tot de harde schijf van de computer, moet u een andere component in de computer te verwijderen. • Kies een locatie om te werken op de computer. Zorg ervoor dat het vrij is van overmatig stof en ander vuil, en dat de vloer niet tapijt hebben. Tapijt kan opbouwen van statische elektriciteit, waarbij bepaalde delen van de computer kunnen beschadigen. • Plaats de computer op een schuimkussen om het risico van statische elektriciteit te minimaliseren. HP raadt u aan een anti-elektrostatische polsbandje te dragen. Verwijder alle kabels links op de computer. • Verwijder de schroeven aan de achterkant van de computer dat geval is de computer te beveiligen. Trek de achterkant van de computerkast omhoog om deze te verwijderen. Zoek de pocket media drive, die je zal moeten verwijderen om toegang te krijgen tot de harde schijf van de computer. Trek de hendel aan de achterkant van het station, til de schijf omhoog om deze uit de machine te verwijderen. • Koppel de kabels die zijn aangesloten op de harde schijf van de computer. Deze kabels zijn eerder het zicht onttrokken door de pocket media drive. Aan dezelfde kant van de harde schijf is een schroef die de vaste schijf aangesloten op de computer. Zodra u de schroef te vinden, verwijderen met de schroevendraaier. Trek de vaste schijf uit door waar de pocket media drive is gevestigd. Verwijder de vier schroeven waarmee de vaste schijf aan de lade moeilijk te beveiligen, en schuif de lade van de harde schijf hard.